Od nejstarších

01 - Dobré prase všechno spase

01a - Barbaři chladí červené víno

01b - Pekingská kachna

02 - Na čínském tržišti

03 - Durian, nejsmradlavější ovoce

04 - Cibetková káva (tak trochu o h....u)

05 - Z domácích luhů a hájů

06 - Na zdraví!

07 - Na lovu kajmanů v divoké Amazonii

08 - Turecké tržiště

09 - Indonéské pošušňáníčko

10 - Bloody Mary

11 - Indie: jak je to s tím průjmem?

12 - Oběd u Lovců lebek

13 - Když mořské plody, tak u moře

14 - Hlad nebo přežírání?

15 - Kudy všudy prochází argánie

16 - Čokoláda z oslintaných bobů

17 - Hadí hostina

18 - Tarantule, embrya a pařátky

19 - Jarní závitky a phó

20 - Udělej si sám

21 - Střední Amerika kulinářská

22 - Černé kuře viděti...

23 - Pozor na ramadán

24 - Milička habešská a injara

25 - Kávový obřad a tedž

26 - Ráj pro masožravce

27 - Jedovatá ryba Fugu

28 - Matcha

29 - Japonská zmrzka

30 - Saké

31 - Tradiční japonská snídaně

32 - Rjókan

33 - To je fast-food!

34 - Rámen udon soba

35 - Tsukidži, sushi a sashimi

36 - Ani v Rusku už se nezhubne

37 - Řekomyš africká

38 - Víkend v Benátkách

39 - U miss Belize: polévka z kravské nohy

40 - Pupusas z pupuserie

41 - Huevos rancheros, Quesadilla, Churrasco

42 - Jaci a raci

43 - A znovu na čínském tržišti

44 - Island: Menu z papuchalka a velryby

45 - 300kg rýže v pánvi

46 - Nudle lagman u Dunganů