|
Od nejstarších
01 - Dobré prase všechno spase
01a - Barbaři chladí červené víno
01b - Pekingská kachna
02 - Na čínském tržišti
03 - Durian, nejsmradlavější ovoce
04 - Cibetková káva (tak trochu o h....u)
05 - Z domácích luhů a hájů
06 - Na zdraví!
07 - Na lovu kajmanů v divoké Amazonii
08 - Turecké tržiště
09 - Indonéské pošušňáníčko
10 - Bloody Mary
11 - Indie: jak je to s tím průjmem?
12 - Oběd u Lovců lebek
13 - Když mořské plody, tak u moře
14 - Hlad nebo přežírání?
15 - Kudy všudy prochází argánie
16 - Čokoláda z oslintaných bobů
17 - Hadí hostina
18 - Tarantule, embrya a pařátky
19 - Jarní závitky a phó
20 - Udělej si sám
21 - Střední Amerika kulinářská
22 - Černé kuře viděti...
23 - Pozor na ramadán
24 - Milička habešská a injara
25 - Kávový obřad a tedž
26 - Ráj pro masožravce
27 - Jedovatá ryba Fugu
28 - Matcha
29 - Japonská zmrzka
30 - Saké
31 - Tradiční japonská snídaně
32 - Rjókan
33 - To je fast-food!
34 - Rámen udon soba
35 - Tsukidži, sushi a sashimi
36 - Ani v Rusku už se nezhubne
37 - Řekomyš africká
38 - Víkend v Benátkách
39 - U miss Belize: polévka z kravské nohy
40 - Pupusas z pupuserie
41 - Huevos rancheros, Quesadilla, Churrasco
42 - Jaci a raci
43 - A znovu na čínském tržišti
44 - Island: Menu z papuchalka a velryby
45 - 300kg rýže v pánvi
46 - Nudle lagman u Dunganů
|